Artiklar

Herrljunga F3K 2006

2006-06-15 08:31 av Jonas Blomdahl 

Solen värmde och det var lite blåsigt på dagens F3K-tävling på Herrljunga MFK: s fält. Deltagarna var i tid och tävlingen började nästan på bestämd tid, trots en extra genomgång av reglerna för oss som var på vår första F3K-tävling. Att flyga längre än sin förra tid hela tiden i 10min blev dagens första moment.

 
 
Gruppbild efter tävlingen
 
Termiken kom och gick. I vissa omgångar steg det lite överallt och i några omgångar så sjönk det mest. Vädret var varierande men inte deltagarnas humör, alla var på topp, vilket det brukar vara!
Vid pausen åt dom flesta, medan några fick laga. Efter lunchen flög vi Poker vilket innebär att piloten säger en tid till sin tidtagare innan start och som därefter måste klaras. Klarar man den, säger man en ny tid. Missar man få man försöka tills tiden klaras. Fem tider räknas och arbetstiden är 10 minuter som i alla andra moment… Detta var inte alltför lätt i det skiftande vädret!..
 
Tävlingen fortsatte att bjuda på skratt och glada miner mellan och under omgångarna.
 
Det är Sören S, Peter J och Jonas B som slås om pokalerna kan man se bland resultaten mot slutet. Och så blir det! Peter Jubel vann och hade Sören Svantesson och Jonas Blomdahl tätt efter sig…
 
 
Från vänster: Jonas, Peter och Sören.
 
Detta var min och några andras första F3K tävling… Jag vet att jag pratar för dom också när jag säger:
 
”Det var min första men absolut inte min sista F3K tävling!”
 
/Jack Björnberg Krantz
Inloggning
SMFF-nr:
Lösenord: