Senaste artiklar
Senaste album

modellsegelflyg.se drivs under Sveriges Modellflygsförbund (SMFF). Sidan är ett resultat av (tidigare) UO-segels arbete för att attrahera fler till en rolig, stimulerande och utvecklande hobby. Syftet med sidan är att främja svenskt modellsegelflyg på alla plan - från nybörjare till tävlingsflygare på elitnivå. I dagsläget administreras större delen av sidan genom SMFF:s grenspecialister inom segelflyg.

F3K Pokalen 2019

2019-06-16 20:47 av Stefan Hertz 

En härlig F3K Pokal 2019. Med lite justerade regler, så blev det en spännande tillställning i ett inte helt lättfluget väder.

Känns som att vi kanske är något på spåret med denna tävling.

 

Vinnare blev Peter Viman, följd av Stefan Wahlberg och Peter Jubel.

 

Ikaros HLG Open 2019

2019-06-16 20:41 av Stefan Hertz 


I ett härligt varmt sommarväder så avhölls Ikaros HLG Open.

Vinnare Stefan Wahlberg, före Sören Svantesson och Per Findahl.

 

 

 

F3K Clinic med Vincent Merlijn

2019-05-27 19:57 av Stefan Hertz 


F3K clinicen 2019 är avslutad.

En riktigt kul och givande helg med mycket nytt att lägga till erfarenheterna.

Vincent Merlijn, den regerande världsmästaren från Nederländerna, gjorde ett fantastiskt jobb med att sprida kunskap inom F3K för deltagarna.

Artikel om clinicen

 

 

News... 1st DENMARK OPEN F3B ...News

2019-02-12 09:27 av Joakim Ståhl 


En av årets höjdpunkter för Multi Task gänget erbjuds redan i vår :-)

För första gången en World Cup F3B i Danmark.

https://sites.google.com/site/modelsvaeveflyvningdybboel/

 

Säsongen 2019

2019-01-04 10:17 av Thomas Johansson 

Nu är vi inne i ett nytt år, förhoppningsvis har alla fått en skön jul och nyårs helg, kanske hunnit reflektera lite över säsongen som varit, samt blickat frammåt mot nästa säsong. De som varit snälla kanske också har fått öppnat en ny byggsats?

Förutom sådanna angelegänheter är det nu dags att fylla på kallendern med er klubbs tävlingar. Det skall som vanligt var gjort sista februari för att vara godkänt av GS innan mitten av mars. lägg in era tävlingar så fort som möjlgit så eventuella krockar kan diskuteras mellan berörda klubbar för att få en så bra kallender som möjligt. Förhoppnisvis har vi då en väldylld och spännande säsoing att se fram emot 2019.

 
Fler nyheter
Inloggning
SMFF-nr:
Lösenord:

Då det kommit vissa frågor angående sanktionering av tävling samt tävlingslicenser vill vi upplysa om att alla tävlingar i kalendern är sanktionerade av SMFF och kräver tävlingslicens av samtliga deltagare enligt SMFF:s stadgar och beslutande organ.