Senaste artiklar
Senaste album

modellsegelflyg.se drivs under Sveriges Modellflygsförbund (SMFF). Sidan är ett resultat av (tidigare) UO-segels arbete för att attrahera fler till en rolig, stimulerande och utvecklande hobby. Syftet med sidan är att främja svenskt modellsegelflyg på alla plan - från nybörjare till tävlingsflygare på elitnivå. I dagsläget administreras större delen av sidan genom SMFF:s grenspecialister inom segelflyg.

Vercelli F3K

2013-03-24 18:22 av Stefan Hertz 

Svenska framgångar i Euro touren F3K i Vercelli, Italien.

Stefan Wahlberg tog plats 1, Marc Werth Tyskland plats 2 och Mattias Hammarskiöld på tredje.

 

 

Tävlingskalender

2013-03-04 18:19 av Thomas Johansson 

Tävlingskalendern är nu efter samråd med Conny U (GS F3J/F5J) genomgången.

De tävlingar som ännu ej är godkända har jag inte hittat info här på sidan eller via länk om antingen starttid, kostnad eller vilket fält tävlingen är tänkt att genomföras på. Vänligen medela mig när ni uppdaterat eller om jag missat infon så vi får en komplett kalender för allas trevnad.

 

Nu börjar det våras....!

 

/Thomas

 

EM F3J 2013

2013-01-19 17:33 av Magnus Hedlund 
 

Säsongen 2012 / Kommande säsong 2013

2012-11-24 15:31 av Thomas Johansson 

Säsongen 2012 är slut och trots en väldigt solsnål sommar har många tävlingar och arrangemang kunnat genomföras efter några flyttar mm. Jag har löpande jobbat med att få in resultaten under säsongen för att få en enkel hantering av statistik mm då sumering skall ske nu under hösten/vintern. Nästa år hoppas jag att varje arrangör kan vara lite aktivare och skriva in resultatet tätt inpå när ett evenemang har genomförts.

 

Redan nu har de första eventen inför 2013 börjat att dyka upp som ansökningar i kalendern vilket är mycket glädjande. Precis som förra året skall tävlingar vara ansökta innan sista februari och kalendern godkänd tills mitten på mars. Kom ihåg att fylla i nödvändig information såsom plats, starttid, anmälningsavgift mm.


Ha det bra i vinterstugorna så ses vi till våren om inte förr. 
mvh Thomas J
 

 

 

F3K SM 2012

2012-09-29 19:34 av Stefan Hertz 

 

Årets SM och UT är avklarat.

Vinnare blev Jonas Ekman. Tvåa Sören Svantesson och på tredje plats Peter Jubel.

 

Det blir även dessa 3 herrar som utgör landslaget 2013.

 

Artikel

 
Fler nyheter
Inloggning
SMFF-nr:
Lösenord:

Tävlingskalendern på modellsegelflyg.se består av sanktionerade tävlingar. Regelverk kring dessa hittas på modellflygförbundets hemsida.

https://www.modellflygforbund.se/grenar/modellflyg/SMFF/tavlingar--rekord/tavlingsregler