Senaste artiklar
Senaste album

modellsegelflyg.se drivs under Sveriges Modellflygsförbund (SMFF). Sidan är ett resultat av (tidigare) UO-segels arbete för att attrahera fler till en rolig, stimulerande och utvecklande hobby. Syftet med sidan är att främja svenskt modellsegelflyg på alla plan - från nybörjare till tävlingsflygare på elitnivå. I dagsläget administreras större delen av sidan genom SMFF:s grenspecialister inom segelflyg.

EM F3J 2013

2013-01-19 17:33 av Magnus Hedlund 
 

Säsongen 2012 / Kommande säsong 2013

2012-11-24 15:31 av Thomas Johansson 

Säsongen 2012 är slut och trots en väldigt solsnål sommar har många tävlingar och arrangemang kunnat genomföras efter några flyttar mm. Jag har löpande jobbat med att få in resultaten under säsongen för att få en enkel hantering av statistik mm då sumering skall ske nu under hösten/vintern. Nästa år hoppas jag att varje arrangör kan vara lite aktivare och skriva in resultatet tätt inpå när ett evenemang har genomförts.

 

Redan nu har de första eventen inför 2013 börjat att dyka upp som ansökningar i kalendern vilket är mycket glädjande. Precis som förra året skall tävlingar vara ansökta innan sista februari och kalendern godkänd tills mitten på mars. Kom ihåg att fylla i nödvändig information såsom plats, starttid, anmälningsavgift mm.


Ha det bra i vinterstugorna så ses vi till våren om inte förr. 
mvh Thomas J
 

 

 

F3K SM 2012

2012-09-29 19:34 av Stefan Hertz 

 

Årets SM och UT är avklarat.

Vinnare blev Jonas Ekman. Tvåa Sören Svantesson och på tredje plats Peter Jubel.

 

Det blir även dessa 3 herrar som utgör landslaget 2013.

 

Artikel

 

F3Bel - Älvsbyn - 5:e tävlingen

2012-09-27 15:36 av Lars Olsson 


HÖGHEDEN - ÄLVSBYN

Årets sista F3Bel-tävling genomfördes den 22/9 på Högheden i Älvsbyn under en strålande höstdag. Nio piloter ställde upp. Bakom 1:a platsen, (som tycks vara ”prenumererad” av Peder Nordlöf), var kampen desto hårdare. ”Nybörjarna” har blivit varma i kläderna och utmanar ”gamlingarna” mer och mer.LÄS MER OCH SE FLER BILDER UNDER ARTIKLAR

 

_

2012-09-24 19:37 av Magnus Hedlund 

                      1:a Lennart Arvidsson,  RFK Stratos

                      2:a Magnus Hedlund,    Team Tornado

                      3:a Conny Ulvestaf,       Team Tornado

       Lag:

               1. RFK Stratos   2. Team Tornado    3. Västervik MFK

 

       Länk till resultat: SM 2012

 

 
Fler nyheter
Inloggning
SMFF-nr:
Lösenord:

Då det kommit vissa frågor angående sanktionering av tävling samt tävlingslicenser vill vi upplysa om att alla tävlingar i kalendern är sanktionerade av SMFF och kräver tävlingslicens av samtliga deltagare enligt SMFF:s stadgar och beslutande organ.