Senaste artiklar
Senaste album

modellsegelflyg.se drivs under Sveriges Modellflygsförbund (SMFF). Sidan är ett resultat av (tidigare) UO-segels arbete för att attrahera fler till en rolig, stimulerande och utvecklande hobby. Syftet med sidan är att främja svenskt modellsegelflyg på alla plan - från nybörjare till tävlingsflygare på elitnivå. I dagsläget administreras större delen av sidan genom SMFF:s grenspecialister inom segelflyg.

Brattforsheden Krisi Himmelfärdshelgen

2015-04-22 10:00 av Thomas Johansson 

Som flera har sett är tävlingen på Brattoforsheden inställd. Många har undrat vad som gäller för meetinget. Meetinget kommer bli av torsdag till lördag och kallendern är uppdaterad med ny korrekt information.

 

Spring Masters F3B

2015-04-21 11:01 av Thomas Johansson 

Årets första F3B Termik-Speed tävling är avklarad i ett vårvarmt Örebro med 15 deltagare. Förutom den behagliga temperaturen bjöd dagen på sidvind  vilket var en utmaning i starten för vissa. Det fanns gott om termik som stundtals var svår att utnyttja då vinden även ökade under dagen.


Segrartrion, 2:a Joakim Ståhl 1:a Pasi Väisänen, 3:a Thomas Johansson

 

 

Framgångar i F3K

2015-04-13 15:27 av Håkan Sjöberg 

Stort grattis Mattias och Stefan som står på pallen i Vercelli. Jonas B slutade på 8:e plats och jag själv plats 14.

 
 

 

 

 

Tävlingskalender

2015-03-15 19:37 av Thomas Johansson 

Kalendern är nu kompett förutom lokal till höstns ting. Vårsolen skinner och snart är det dags för de första eventen för året och det finns många event att välja mella och spännande bataljer att se fram emot. Vi önskar alla, såväl landslag som nybörjare lycka till under säsongen 2015.

 

Snart ses vi på fältet!

 

F3Bel 2014

2015-01-11 20:47 av Lars Olsson 


Årets segrare Peder Nordlöf, som därmed tog hem vandringspokalen efter tre inteckningar.
Fler bilder finns under artiklar.

F3B el 2014

 

 
Fler nyheter
Inloggning
SMFF-nr:
Lösenord:

Tävlingskalendern på modellsegelflyg.se består av sanktionerade tävlingar. Regelverk kring dessa hittas på modellflygförbundets hemsida.

https://www.modellflygforbund.se/grenar/modellflyg/SMFF/tavlingar--rekord/tavlingsregler